Internationale Vrouwendag

Comments (0)

Internationale Vrouwendag

Vandaag is de dag waarop we focussen op de 'her' in 'hero', op de moeders en dochters en op alle ladies, single of niet. Hoewel het toejuichen van alle fantastische vrouwen om je heen het hele jaar door gepast is, vinden wij bij Patio Fashion dat alle sociale mediaberichten, evenementen en marsen meer dan welkom zijn om alle vrouwen één dag van het jaar speciaal in de bloemetjes te zetten. En hoe kan je deze dag beter vieren met de sterke, eigenzinnige en mondige vrouwen om je heen dan samen te zijn en plezier te hebben?

Bij Patio Fashion staan we dag in dag uit klaar om aan alle wensen en noden van onze klanten te beantwoorden. We kijken verder dan het typische verkooppraatje, gaan voor de ultieme belevenis en amuseren ons gedurende de tijd die we samen in de winkel doorbrengen. Het gevoel van de vrouw staat bij ons centraal, Internationale Vrouwendag of niet.

zaakvoerster Patio Fashion, LisbethVoor Lisbeth, zaakvoerster van Patio Fashion, gaat Internationale Vrouwendag over het erkennen van de vele ongelooflijke verwezenlijkingen die vrouwen vandaag de dag realiseren. "Het is fantastisch dat er ten minste één dag is waarop we samen kunnen staan en fier zijn op het traject dat we als vrouw hebben afgelegd. International Women's Day? Voor mij een dag speciaal voor alle 'Intelligent, Working and Devoted women'."

Er is geen beter moment dan Internationale Vrouwendag om te reflecteren over de geweldige meisjes en vrouwen om je heen. Elkaar steunen en andere vrouwen aanmoedigen is één van de mooiste dingen die we samen kunnen verwezenlijken. Let's do this, girls!

Leave a Reply

All fields are required